Vi tilbyder landsdækkende bytteservice! Se mere på www.guldsmed.dk

  • Gratis fragt ved køb over 300 kr
  • Gratis og flot gaveindpakning
  • Hurtig levering 
  • 30 dages landsdækkende bytteservice

About Vintage

 Make Moments, Give it History, Let it become Vintage.


 2 barndoms venner, Thomas G. Andersen og Sebastian Skov Regeser har realiseret deres drøm om, at producere "affordable luxury" ure i et klassisk og minimalistisk design til den rigtige pris.

I 2013 sad de 2, på en smuk caribisk strand og drømte stort. Vision var og er stadig, at urene skal være relevante i går, i dag og i morgen. About Vintage er enkle ure, som henvender sig til både kvinder og mænd. About Vintage refererer VINTAGE, til de små øjeblikke og de store oplevelser Vores syn på verden ændres for resten af livet.About Vintage urene er navngivet efter vigtige årstal i urets historie. About Vintage første kollektion Kronograf er delt i 3 årstal 1815,1821 og 1844.
1815 var året hvor man opfandt teknikken bag kronografen. 1821 blev den første "salgbare" kronograf produceret, det var et ønske fra den franske konge, at kunne tage tid ved et hestevæddeløb og i 1844 blev det muligt at nulstille kronografen, så det var muligt at tage tid gentagende gange efter hinanden.
Kronograf urene leveres i forskellige overflader, skiver og remme.1820 opfandt Thomas Prest automatik uret, som gjorte det muligt, at trække uret op ved almindelig fysisk bevægelse. 1820 leveres med lækre læderremme og forskellige skiver og kasse farver.1969 så det første Quartz ur lyset i almindelig tale "batteri ur". Et batteri ur var langt billigere at producere og blev derfor "affordable" for alle.1971 blev udtrykket SWISS MADE indført, som betyder en hel del mere end andet i ur branchen, Swiss made er et registreret varemærke, som definerer en vis standard, som uret skal leve op til, for at man må bruge udtrykket. Alle 1971 About Vintage urene, lever op til denne standard, 1971 er et automatisk ETA værk med selvoptræk i et minimalistisk 40mm ur, som fås med 3 elegante farve skiver.


Guld-ure.dk er officiel forhandler af About Vintage urene i Danmark, det betyder, at du trygt kan købe uret på guld-ure.dk, da About Vintage mærket står inde for garantien og guld-ure.dk handler kun igennem de officielle kanaler, du har derfor sikkerhed for det er et ægte About Vintage du køber hos os. Har du spørgsmål vedrørende nogle af vores mærker er du velkommen til at kontakte os.

29 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

29 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste