Vi tilbyder landsdækkende bytteservice! Se mere her

 • Gratis fragt ved køb over 300 kr
 • Gratis og flot gaveindpakning
 • Hurtig levering 
 • 30 dages landsdækkende bytteservice

Daniel Wellington

DANIEL WELLINGTON: er grundlagt af Filip Tysander, som på en af sine rejser jorden rundt, mødte englænderen Daniel Wellington, som er en rigtig gentleman, med et rigtig spændende liv i bagagen, gode manerer og en god moderne og afslappet tøj stil, som elsker at bruge sine vintage ure, med enten en lækker læder rem eller en smart og praktisk "nato" rem. Tysander har valgt, at producere et lækkert, tidløst ur dedikeret til Daniel Wellington. Daniel wellington er svensk, og alle modellerne er designet i et minimalistisk, klassisk og stilrent design, i både herre og dame ure, som du kan tilpasse lige den "dress code" du ønsker, lige fra casual til galla, du kan selv skifte remme på alle modellerne , fra en farverig nylon rem til en lækker læder rem i brun eller sort og nogle af urene har man også mulighed for at sætte en flot og elegant mesh lænke på. Vælg mellem modellerne Sheffield, St.Mawes, Durham, Bristol, Glasgow, Southampton, Canterbury, Cambridge, Oxford, Warwick, Winchester, Nottingham, York, Reading , Cornwall, eller de nye Petite i 32 eller 28 mm. urene fås både i rosedouble og stål Guld-ure.dk er autoriseret forhandler af Daniel wellington ure og smykker, det betyder at firmaet står indenfor garantien af Daniel Wellington produkterne og at du har garanti for at Daniel Wellington urene og smykkerne er originale. Har du behov for mere viden om Daniel Wellington er du meget velkommen til at kontakte Guld & Ure på enten info@guld-ure.dk eller tlf. 97220594

Prinsessesmykke

Jan Jørgensen

Smukke diamant smykker fra Jan Jørgensen, det er 100% Dansk design og håndværk. Alle diamant smykker er designet af Jan Jørgensen, smykker i både rødguld og hvidguld som alle er produceret på Art of Jan Jørgensens guldsmedeværksted i Danmark, hvor de udover at være blandt de førende i guldsmedehåndværket, også er specialister i diamanter. De har nøje udvalgt diamant kvaliteten W-TC/SI til smykkerne. Kollektionen består bla. af serierne Art jewelz & Brillianz, hvor den smukke diamant er i fokus. Her kan du få både en smuk ring, vedhæng eller ørestikker med diamantstørrelser fra 0,05 til 3,0 ct. "Drem Big" med en diamant fra Jan Jørgensen.

BOSS

Hugo Boss repræsenterer mode og livsstil i top segmentet verden over. HUGO BOSS er et af verdens mest anerkendte modebrands. Hugo Boss stilen er både elegant og moderne, og bliver aldrig forældet. ”business and casual” all in one. Hugo Ferdinand Boss (1885-1948) grundlagde i 1924 mærket Hugo Boss i den tyske by Metzingen. Dengang producerede man udelukkende tøj. I dag har Hugo Boss udvidet med forskellige accessories, som fx parfume, tasker, sko og ure og lige siden været et anerkendt brand, hvor kvalitet er et meget vigtigt element, Det samme gælder for Hugo Boss urene, som leveres med bla. brune, sorte og blå læderremme, gummiremme, stållænker i både ren stål, sort coated stål og double ure, med mange elegante farve skiver. Guld-ure.dk er autoriseret forhandler af Hugo Boss urene. Du kan derfor trygt købe urene på www.guld-ure.dk, vi indkøber urene igennem officielle kanaler, som betyder Hugo Boss står inde for garantien. Når du køber et ur hos os, kan du være helt sikker på, at uret er ægte og har du spørgsmål til produktet, vil vi derfor også være yderst behjælpelig.

1 til 30 af 109

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1 til 30 af 109

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4