Bytteservice

 

 1. Bytteservice
Ønsker du, at bytte en vare kan det lade sig gøre i 30 dage fra datoen på byttemærkatet, når varen er ubrugt og i ubeskadiget emballage. Har du ikke mulighed for, at bytte i en af vores egne butikker, tilbyder vi landsdækkende bytteservice, se hvilke mere end 300 butikker der er med i denne ordning på www.guldsmed.dk

2. Fortrydelsesret

Vores retningslinier ændrer ikke på dine almindelige forbrugerrettigheder. 
Fortryder du dit køb se pkt. 1 bytteservice.

3. Returnering
Returnering kan ske ved:
  • at du selv afleverer varen i en af vores fysiske butikker iht. byttemærke og med bon eller faktura(se pkt. 1 bytteservice)
  • at du sender varen retur som pakke. 
Vi anbefaler Postnord eller lign. fragtfirma, så det er muligt at spore pakken efter postlabel, hvis pakken skulle blive væk under retur forsendelsen.

Returadresse:

Guld og Ure Est. 2011

Merkurvej 1D, stuen 107

7400 Herning

Email: Info@guld-ure.dk


Når vi har modtaget varen retur, vil en af vores medarbejdere undersøge om alt er til stede og at produktet fremstår i sin originale stand og emballage. Du skal være opmærksom på, at ved returnering af en vare til os, bliver beløbet tilbageført til det betalende kort. Eventuelle fragt omkostninger bliver IKKE refunderet.  Der kan gå op til 7 hverdage, efter modtagelse af varen, før beløbet er tilbage på din konto. Pakker skal sendes direkte til ovennævnte adresse. Varer der returneres ufranco eller pr. efterkrav, nægtes modtagelse. Pakker sendt uden omdeling, vil heller ikke blive afhentet på posthuset. Retur omkostningerne afholdes af kunden selv.