Bytteservice

Guld og Ure samarbejder med 300 guldsmedebutikker over hele landet. Du kan indenfor 30 dage ombytte din gave til en anden vare. Se på www.guldsmed.dk hvor du kan ombytte din gave. Du kan ikke få pengene refunderet hos vores samarbejdspartner.

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på www.guld-ure.dk. Fortrydelsesretten bortfalder hvis du har fået graveret, tilpasset eller special fremstillet varen.

Varerne skal altid returneres ubrugt og i original emballage. Gavekort byttes kun til varer.

1. Bytteservice

Vi ombytter varer i 30 dage fra datoen, som står på byttemærkatet, når varen er ubrugt og i ubeskadiget emballage. Nedsatte varer, som er købt online byttes i 14 dage.

Graverede og tilpassede produkter byttes ikke. Se hvilke butikker, der er med i bytteserviceordningen her: www.guldsmed.dk/find-butik

2. Fortrydelsesret

Det er muligt at få pengene retur for et køb på www.guld-ure.dk indenfor 14 dage fra du har modtaget. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du 

afprøve varen men ikke tage den i brug og du må ikke tage mærkerne af

Hvis du er i tvivl om noget, kontakt da venligst Guld og Ure på info@guld-ure.dk 

3. Returnering

Returnering kan ske ved:

  • at du selv afleverer varen i en af vores fysiske butikker iht. byttemærke og med bon eller faktura(se pkt. 1 bytteservice)

  • at du sender varen retur som pakke. 

  • Varerne skal returneres ubenyttede og i original emballage 

Vi anbefaler at sende pakken via GLS, PostNord eller lign., så det er muligt at spore pakken via track and trace nummeret, hvis pakken skulle blive væk under retur forsendelsen.

Returadresse:

Guld og Ure Est. 2011

Merkurvej 1D, stuen 107

7400 Herning

Email: Info@guld-ure.dk


Når vi har modtaget varen retur, vil en af vores medarbejdere undersøge om alt er til stede og at produktet fremstår i sin originale stand og emballage. Det er Guld og Ure, som fastslår om  varens værdi er forringet og om det er muligt at sælge varen igen, ud fra dens tilstand. Du skal være opmærksom på, at ved returnering af en vare til os, bliver beløbet tilbageført til det betalende kort. Eventuelle fragt omkostninger bliver IKKE refunderet.  Der kan gå op til 7 hverdage, efter modtagelse af varen, før beløbet er tilbage på din konto. Pakker skal sendes direkte til ovennævnte adresse. Varer der returneres ufranco eller pr. efterkrav, nægtes modtagelse. Pakker sendt uden omdeling, vil heller ikke blive afhentet på posthuset. Retur omkostningerne afholdes af kunden selv.

 Reklamationsret

Når du handler på www.guld-ure.dk har du 2 års reklamationsret gældende fra købsdato med mindre andet er anført i produktbeskrivelsen. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage, eller pengene tilbage, afhængig af den enkelte situation. Det betinger, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået, som følge af fejlagtig brug eller slidtage. Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Reklamationer skal altid informeres om til info@guld-ure.dk inden afsendelse og sendes til ovennævnte adresse pkt. 3

Varen skal sendes sammen med faktura, byttemærke eller garantibevis og med beskrivelse af hvad og hvor fejlen er.