Handelsbetingelser for Guld-Ure.dk

1. Almindelige betingelsers formål og rækkevidde

Ved at foretage en bestilling via vores hjemmeside, accepterer du følgende salgsbetingelser.


2. Bestilling

 1. Efter din bekræftelse af bestillingen, vil du modtage en e-mail med en ordrebekræftelse, hvoraf fremgår dit ordrenummer, navn og adresse, betalingsmåde, leveringsadresse, oversigt over de bestilte varer og en forventet afsendelsesdato. Hvis du ikke modtager en bekræftelse, check da evt. dit spam filter

 2. Du opfordres til at gennemgå bekræftelsen og meddele sælger, såfremt ordrebekræftelsen efter din opfattelse ikke stemmer overens med den afgivne bestilling. Du opfordres til at gemme og evt. udskrive ordrebekræftelsen.

 3. Du er ansvarlig og bærer risikoen for, at de indtastede oplysninger om dig er korrekte, idet sælger ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

 4. Der tages i alle aftaler indgået med os, forbehold for prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, tastefejl samt force majeure. Således forbeholder vi os retten til helt eller delvist at annullere en aftale, hvis overstående forekommer

 5. Ligeledes forbeholder vi os retten til at annullere en bestilling, såfremt vi har mistanke om betalingskortsvindel.

 6. Såfremt vi ikke kan effektuere din bestilling, vil du kunne forvente at modtage besked indenfor den følgende hverdag eller straks når en medarbejder har konstateret, at vi ikke kan effektuere bestillingen.

3. Betaling

 1. Betaling for bestilte varer kan ske online via vores hjemmeside ved brug af Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Elektron, Mastercard, Maestro card, JCB og American Express eller MobilePay. Der tages ikke gebyr ved betaling på Guld-Ure.dk.

 2. De kontooplysninger du indtaster ved bestilling via vores hjemmeside, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.

 3. Du kan være helt tryg ved, at benytte kreditkort til køb hos guld-ure.dk. Vores betalingsudbyder er godkendt af de danske pengeinstitutter og banker gennem NETS.

 4. Vi vil hæve betalingen fra dit betalingskort i forbindelse med afsendelse af din ordre.


4. Levering

Gratis levering ved køb over Dkk.300,00 indenfor Danmarks grænser, dog excl. Færøerne og Grønland. Leveringsomkostninger dkk. 48,00 ved køb under dkk 300,00 indenfor Danmarks grænser, dog excl. Færøerne og Grønland, der pålægges GLS gældende takster.

 1. Vi benytter GLS til alle vores leveringer, på baggrund af deres leveringshastighed og troværdighed. Vi bestræber os på levering indenfor 1-5 hverdage.

 2. Enhver ordre afsendt fra os, vil blive afsendt som pakke. Ved bestilling på vores webshop kan du selv bestemme, om du vil have leveret pakken til din dør med omdeling, eller til afhentning hos valgfri pakkeboks/afhentningssted.

 3. Alle varer købt på vores webshop bliver pakket pænt ind.


5. Priser

 1. Alle vores angivne priser, er inklusive 25 % moms og i danske kroner hvor intet andet er nævnt. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog excl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts-og valuta ændringer.

 2. Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan forekomme prisændringer fra dag til dag.

 3. Rabatter kan ikke kombineres


6. Reklamation & garanti

 1. Når du handler med os, har du iht. købeloven 24 måneders reklamationsret. Du kan få en mangelfuld varer repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene tilbage, afhængig af situationen.

 2. Der skal dog reklameres straks efter, at du har opdaget mangler ved varen. Når du returnerer varen, bedes du, så detaljeret som muligt, oplyse hvad problemet er. Reklamationsretten gælder alene fejl og mangler ved varen, der var tilstede på leveringstidspunktet og ikke fejl og skader, herunder slidtage, opstået som følge af forkert brug i strid med bruger-/vedligeholdelsesvejledning, eller hvis varen efter kundens modtagelse påføres skader.
 3. Bemærk, at du bærer risikoen, når du sender en vare/pakke retur til os indtil vi har modtaget denne. Husk derfor, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og at du gemmer kvitteringen for afsendelsen til evt. reference.

 4. Når du handler med os, handler du med en officiel og autoriseret forhandler af det pågældende mærke, dette betyder at alle produkter kommer med fuld fabriksgaranti, hvilket kun gælder ved ure solgt af autoriserede forhandlere. Således er handel med os, præcis det samme som handel med en fysisk forretning.

 5. Garantier på ure omfatter ikke glas, batteri, krone, læderrem eller metallænke. Da der på disse ting forekommer slid samt belastninger ved brug. 

 6. Vi vil gerne gøre opmærksom på, at det kun er autoriserede forhandlere, og kun webbutikker med en fysisk forretning, der kan udfylde et originalt garantibevis således at producent garantien er gyldig. Udfyldt Garantibevis skal altid medfølge varen.

 7. I det omfang der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, medfølger disse leverancen. Kunden opfordres til, at sætte sig ind i brugervejledninger før brug, samt følge evt. anbefalinger om vedligeholdelse af varen.

 8. Kunden opfordres til at gennemgå og undersøge varen umiddelbart efter modtagelsen, herunder kontrollere om varen er beskadiget og at den svarer til den bestilte vare.


7. Forbehold for ændringer

 1. Vi forbeholder os retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for handel med os. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 2. Disse handelsbetingelser er senest opdateret den 31. maj 2022

 3. Har du spørgsmål til betingelserne, kontakt os da på tlf. 97220590 eller info@guld-ure.dk

8. Returnering

 1. Du har altid 14 dages fortrydelsesret efter din modtagelse af varen, når du handler på www.guld-ure.dk

 2. Sender varen retur som pakke. Vi anbefaler pakke med Postnord/GLS eller lign. kurerfirma, da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelsen – se nedennævnte returadresse.

 3. Undlader at modtage varen, når den kommer frem eller undlader at afhente varen på posthuset mv. 

 4. Når vi har modtaget varen retur, vil en af vores medarbejdere undersøge om alt er til stede og at produktet fremstår i sin originale stand.

 5. Du skal være opmærksom på, at ved returnering af en vare til os, skal varen være ubrugt og i original emballage. Der kan gå op til 7 hverdage før beløbet er tilbage på din konto.

 6. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Pakker sendt uden omdeling, vil heller ikke blive afhentet på posthuset. Pakker skal sendes direkte til os.

Returomkostningerne afholdes af kunden selv.

Returadresse:

Guld & Ure Est. 2011/SkotteBorg
Merkurvej 1D, st. 107

7400, herning

email: info@guld-ure.dk tel: 97 22 05 90 

9. Klagemuligheder

En klage over en vare kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Mæglingsteamet vil forsøge, at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet. Det er som udgangspunkt

en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højest 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et

gebyr fo at få klagen behandlet.