Filtrering

Mulige filtre

Længde
Materiale smykker
Smykketype
Sten type

byBiehl

byBiehl

1 til 30 af 152

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 30 af 152

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

ByBiehl 

ByBiehl er et dansk smykkefirma, der skaber sofistikerede, feminine, tidløse og personlige smykker. Bæredygtighed er en af de allerstørste prioriteter, og ByBiehl er glade for at være påbegyndt denne grønne rejse, og fremstiller allerede alle smykkerne i 100% genanvendt guld og sølv.

I 2010 blev byBiehl grundlagt af den tidligere managementkonsulent Charlotte Biehl. Hendes iværksætterånd motiverede hende til at starte sin egen virksomhed og se den vokse. Charlotte ledte efter sofistikerede, feminine smykker af god kvalitet til rimelige priser, men fandt dem ikke på markedet. Derfor besluttede hun at grundlægge byBiehl og tilbyde netop dette.

Charlottes opvækst på landet med en mor, der havde stor interesse i organisk mikro-landbrug og genbrug, har præget hendes værdier. Derfor er bæredygtighed en naturlig del af byBiehls fokus.

Charlotte Biehl finder sin inspiration til personligt design særligt i naturen, personlige fortællinger og feminine linjer. Naturen er en af hendes primære kilder, som bidrager til de unikke smykke designs. Hun ønsker at skabe smykker, der har en særlig betydning for kvinden, der bærer dem, og som får hende til at føle sig smuk og feminin. Charlotte udtrykker sin kærlighed til designprocessen og glæden ved at skabe smykker, der har en personlig og meningsfuld værdi for kvinder.

ByBiehl stræber efter, at kunderne skal nyde godt af deres smykker i dag og i mange år fremover. Den højeste prioritet er derfor at skabe smykker af høj kvalitet og tidløst design, der bevarer både kvaliteten og det æstetiske udtryk over tid. Smykkerne er alsidige og kan bæres ved mange forskellige lejligheder, og de forskellige kollektioner kan nemt styles og kombineres med hinanden. ByBiehl ønsker at sikre, at kunderne får mest mulig glæde og værdi ud af smykkerne gennem deres smukke og holdbare design.

Hos ByBiehl er de glade for at præsentere deres grønne initiativer. Fra 2020 har de stolt produceret alle smykkerne i 100% genanvendt guld og sølv, og de har også taget skridtet til at fremstille bæredygtige smykkeæsker og gaveposer.

ByBiehl fortsætter med at arbejde hårdt på at gøre deres processer endnu mere bæredygtige. Som en del af deres engagement i miljøet har de også taget det skridt at plante de første 50.000 'CO2-sultne' mangrovetræer, som bidrager til at opsuge betydelige mængder CO2 fra atmosfæren. ByBiehl er stolte af at tage disse skridt for at gøre en positiv forskel for planeten.

Hos Guld & Ure har vi et flot udvalg af smykker fra ByBieh. Tag et kig på halskæderne, armbåndene, ringene og øreringene. Du kan også finde hele udvalget af ByBiehl smykker her.