Filtrering

Mulige filtre

Køn - smykker
Længde
Materiale smykker
Smykketype
Sten type

Heiring

Heiring

1 til 30 af 58

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 30 af 58

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Heiring 

Heiring Jewelery blev grundlangt i 1976 af Frits Heiring. Hos Heiring tror man på at et godt design kræver et godt håndværk, og man sætter en ære i, at hvert smykke er noget særligt. Heiring smykkerne fremstilles på eget værksted af uddannede guldsmede under ordnede danske forhold. 

Heiring Jewellerys designunivers spænder fra subtil elegance til dristige og unikke udtryk. Med hver kollektion udforsker mærket nye horisonter og skaber smykker, der appellerer til forskellige stilarter og smagspræferencer. Hver form, mønster og tekstur fortæller en historie om lidenskab for smykkekunsten og en urokkelig dedikation til at frembringe mesterværker.

Smykker fra Heiring Jewellery går ud over blot at være accessoires; de er personlige fortællinger om stil og identitet. Uanset om det er en enkel ring, en iøjnefaldende halskæde eller et par sublimt designede øreringe, udstråler hvert eneste smykke en tidløs skønhed og en forbindelse til en æra af genuin guldsmedekunst.

Gennem fokus på kvalitet, ekspertise og avantgarde-design har Heiring Jewellery skabt mere end blot smykker. De har skabt kunstværker, der bæres med stolthed og som udstråler elegance og autenticitet. Heiring Jewellery er et manifestation af en families dedikation og en designers vision om at skabe noget ekstraordinært og uforglemmeligt inden for smykkekunsten.

Hos Guld & Ure har vi et flot udvalg af smykker fra Heiring. Du kan bl.a. se nærmere på halskæderne, armbåndene, ringene eller øreringede.