Filtrering

Mulige filtre

Køn - smykker
Længde
Materiale smykker
Smykketype
Sten type

IX Studios

IX Studios

1 til 30 af 66

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 30 af 66

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

IX Studios

IX Studios blev grundlagt i København af designer Louise Mygind Andersen. De fremstiller kvalitets smykker i guld og sølv, som henvender sig til både mænd og kvinder. Designet bag smykkerne er inspireret af X en ikonisk gengivelse af krydsfeltet mellem moderne kultur, traditionelt håndværk og bæredygtigt forbrug.

IX Studios smykker findes i anerkendte butikker i hele Skandinavien – vi er stolte af at være autoriseret forhandler af smykkerne fra IX Studios. I 2021 var Louise Mygind Andersen deltager i Løvens Hule, hvor hun pitchede IX Studios sortiment og strategi til løverne. Der var hård kamp om den dygtige iværksætter og hendes virksomhed, som har et forretningskoncept med stort potentiale. Dog var det Christian Arnstedt som løb med investeringen. Han købte 10 procent af virksomheden for 400.000 kroner. Siden investeringen fra Christian Arnsfeldt har IX Studios fortsat været i rivende udvikling og vækst.

Hos IX Studios repræsenterer de ordentlighed og er bevidste om vejen til et bæredygtigt samfund. De anvender udelukkende recycled sølv og guld til alle deres smykker og 100% genanvendelige ædelmetaller. De er et af de få smykke brands i verden, som har certificering på udelukkende at fremstille smykker i genbrugsmaterialer. IX Studios fremstiller ansvarlige smykker af høj kvalitet som du kan bære hele livet og skabe din egen unikke stil. Bottomline vil de bare opmuntre dig til at være DIG. Det er det.

Du kan hos Guld & Ure finde et flot udvalg af halskæder, armbånd, ringe og øreringe fra IX Studios. Du kan også finde hele vores udvalg af smykker fra IX Studios her.