Nava Copenhagen

Nava Copenhagen

1 til 30 af 188

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 30 af 188

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nava Copenhagen 

Nava Copenhagen er et dansk smykkebrand, grundlagt i 2019 af tvillingesøstrene Camilla og Maria Rindal Petersen. Brandets mission er at tilbyde smukke og unikke smykker af høj kvalitet til priser, der er tilgængelige for alle.

Inspirationen kommer fra den store, vide verden. Tvillingesøstrene ønsker at skabe smykker, der ikke kun er smukke, men også bærer historier og inspiration fra forskellige kulturer og steder rundt om i verden. Nave Copenhagens rejser og oplevelser med forskellige folkefærd, kulturer og naturen afspejles i smykkerne.

Nava Copenhagen's stil er feminin og enkel på en klassisk måde. Nava Copenhagen fokuserer på at skabe tidløse smykker, der aldrig går af mode og som kan styles på tværs af forskellige looks. De tror på, at smykker er en essentiel del af et fuldendt outfit, og målet er at skabe smykker, der fuldender enhver stil.

Alle smykkerne er designet i hjertet af Odense, Danmark, hvor der bliver lagt stor vægt på kvalitet og håndværk. Tvillingesøstrene designer og tegner selv alle deres designs i hånden, og når designprocessen er færdig, bliver designsne fremstillet og produceret af samarbejdspartnere i Østen, med omhu og ekspertise. Nava Copenhagen har et tæt samarbejde med deres producenter for at sikre, at smykkerne altid er af høj kvalitet og opfylder søstrenes strenge krav. Nava Copenhagen anvender udelukkende 925 sterlingsølv med en 18k guldbelægning og sørger for at implementere alle de nødvendige registreringsstempler i smykkerne.

Tvillingesøstrene designer fire kollektioner om året: Spring/Summer, Mid-Summer, Autumn/Winter og Christmas, hver med sit eget tema. Nava Copenhagen er stolte af at tilbyde smykker, der kan styles på tværs af vores kollektioner, og de er sikre på, at  smykkerne vil fortrylle og inspirere dig til at udforske verden med stil.

Nava Copenhagen er begejstrede for at dele smykkerne med dig og håber, at du vil blive forelsket i de smukke og unikke designs, som de har skabt med passion og kærlighed til smykker og verden omkring os.

Hos Guld & Ure har vi et stort udvalg af smykker fra Nava Copenhagen. Vi har halskæder, armbånd, ringe og øreringe som du kan gå på opdagele ved.