Filtrering

Mulige filtre

Køn - smykker
Længde
Mærker smykker
Materiale smykker
Smykketype
Sten type

Scrouples

Scrouples

1 til 30 af 591

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 30 af 591

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Scrouples 

Scrouples er et dansk smykkehus, der blev etableret for 40 år siden af Esther og Anders Møller. I dag er det anden generation, nemlig søskendepasset Lene Høffner og Claus Møller, som driver virksomheden. Hos Scrouples har man smykker i alle prisklasser, og til enhver alder og anledning. Man kan både finde klassiske og moderne kvalitetssmykker, alle designet i Danmark. 

Smykkemærket Scrouples har en unik blanding af smykker. De tilbyder både sølv og guld smykker, til voksne og så. Hvert eneste smykke fra Scrouples er et kunstværk i sig selv. Det er omhyggeligt designet, og der er tænkt på hver en enkelt detalje. Scroupless mange kollektioner omfatter et bredt udvalg af smykker, som spænder fra tidlæse klassiske til dristige, moderne udtryk. Med en sans for ædelsten, metaller og former, formår Scrouples at skabe smykker, der taler til enhver smagspræference og anledning. 

Hos Scrouples kan man lade ens brillanter vokse, med hjælp fra deres ombytningsserier. Ombytningskonceptet betyder, at man kan starte med at købe et smykke med en mindre brillant og lade den vokse med at skifte den ud til en større. Man kan indenfor 2 år, opgradere til en større sten og blot betale differencen mellem prisen på det nye smykke, og det du betalte for det gamle smykke. Man kan på den måde spare ligeså stille op til sit drømmesmykke, samtidig med at man har glæden af smykket. 

Scrouples er mere end blot smykker; det er en livsstil og et udtryk for individualitet. Hvert smykke bærer på en aura af luksus og en dyb forståelse for smykkekunstens ædle traditioner. Gennem kvalitet, innovation og sans for detaljer stræber Scrouples efter at skabe smykker, der både er elegante og tidløse.

Uanset om det er en forlovelsesring, en elegant halskæde eller et par dristige øreringe, forvandler Scrouples hvert smykke til et unikt statement om stil og skønhed. Med en uovertruffen evne til at forene tradition og nytænkning fortsætter Scrouples med at forføre smykkeentusiaster over hele verden med sine mesterværker i ædelmetaller og sten.

Hos Guld & Ure har vi et stort udvalg af smykker fra Scrouples. Vi har både halskæder, armbånd, ringe og øreringe