Filtrering

Mulige filtre

Køn - smykker
Længde
Materiale smykker
Smykketype
Sten type

Spirit Icons

Spirit Icons

1 til 30 af 294

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 30 af 294

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Spirit Icons

I 2013 grundlagde Tim og Daniel det danske smykkebrand, Spirit Icons. Hvis passion er at skabe enestående smykker i tidløst design, der udstråler elegance og stil, samtidig med at de er fremstillet af bæredygtige materialer.

Tim og Daniel siger selv "Vores smykkedesign foregår i vores egen stue, hvor det store lysindfald og den rolige atmosfære giver plads til vores kreativitet. Vi tror på, at kreativitet ikke kan tvinges, den opstår naturligt, når vi finder roen. Den kreative intelligens, der kommer til os i disse øjeblikke, indeholder svarene på alt. Vi er fascinerede af den kraft, der ligger i at have et åbent sind, og vores passion for design, udførsel og kvalitet er dybt forankret. Når vi lader os inspirere af den rene inspiration, formår vi at skabe skønhed uden anstrengelse, og det er sådan, vores designs bliver fuldendte. Derfor føler du, at hvert smykke er skabt specielt til dig."

For Tim og Daniel startede Spirit Icons-eventyret i 2013 med et ønske om at skabe smukke smykker til kvinder i alle aldre. De ønskede, at kvinder skulle have mulighed for at "shine", uanset hvem de er eller hvor de befinder sig. De begyndte med at designe til "Irene Jensen" - en fiktiv moderne mor til to. Med denne figur ønskede de at give kvinder mulighed for at skinne og tilbyde kvalitetssmykker med smukt design til rimelige priser. Dette er altid en af vores kerneværdier. Tim forklarer: "Vi glemmer aldrig Irene. Hun er årsagen til vores succes, og hun holder os forankret i virkeligheden."

Smykker har en særlig evne til at signalere, hvem vi er. De symboliserer ofte særlige begivenheder, oplevelser og kærlighed. Intet kan fuldende et outfit som det perfekte smykke. Vores smykker giver prikken over i'et til den perfekte garderobe. En lille sort kjole kombineret med klassiske guldsmykker giver dig et "Parisienne" look, mens den samme kjole, når den tilføjes sneakers, læderjakke og moderne sølvsmykker, omdanner dig til en "NewYorker-chic". 

Hos Guld & Ure finder du et stort udvalg af halskæder, armbånd, ringe og øreringe fra Spirit Icons.