Studio Z

1 til 30 af 145

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 30 af 145

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Studio Z

Studio Z er et dansk smykkebrand, der er dedikeret til at skabe smykker med omhu og æstetik, der fejrer hverdagen. Målet er at skabe smykker, der kan udtrykke forskellige stemninger og give styrke og glæde til den, der bærer dem.

Studio Z lader sig inspirere af den skandinaviske enkelhed og fokuserer på at skabe smykker, der er nemme at sammensætte og kombinere. Kollektioner er opkaldt efter værdifulde mineraler, krystaller og ædelsten, der har været værdsat for deres skønhed og egenskaber gennem århundreder. Hver kollektion afspejler naturens mange former og skønhed, og hvert enkelt smykke udstråler både elegance og karakter.

Der bliver lagt stor vægt på materialer og kvalitet i smykkerne fra Studio Z. Alle smykkerne er stemplet med eget produktionsmærke og kvalitetsstempel for at garantere, at de er lavet af ægte sterling sølv. Stempel 925 bekræfter, at smykket består af 92,5% ren sterling sølv, mens resten er andre metaller. Denne standard gælder også for de forgyldte smykker.

Brand Manager Maya siger:

"Min vision med Studio Z er at skabe et kreativt smykkeunivers, der hylder naturen, lyset, det elegante, det simple og det unikke. Vores smykker har enkle og sofistikerede udtryk, men de kan samtidig sammensættes, så de reflekterer din personlighed og den energi, du ønsker at udstråle. Jeg tror på, at smykker kan give dig en helt særlig indre styrke og ynde. For mig er det vigtigt, at vores smykker minder dig om dine egne evner, drømme og styrker. Alle fortjener at føle glæden ved at bære smukke smykker, der symboliserer deres unikke personlighed."

Hos Guld & Ure har vi et stort udvalg af smykkerne fra Studio Z. Vi har halskæder, armbånd, ringe og øreringe. Ellers kan du finde hele udvalget af smykker fra Studio Z her.