Filtrering

Mulige filtre

Køn - smykker
Længde
Materiale smykker
Smykketype
Sten type

Susanne Friis Bjørner

Susanne Friis Bjørner

1 til 30 af 93

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 30 af 93

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Susanne Friis Bjørner 

I 1991 besluttede smykkedesigneren Susanne Friis Bjørner, efter mange års anonymt designarbejde og import af perler og ædelsten, at skabe sit eget brand under eget navn. Virksomheden har fra begyndelsen af været en succes. Susanne Friis Bjørners datter, Benedicte Bjørner, har ved siden af studiet, hjulpet så meget som muligt. Efter endt studie, er hun i virksomhede på fuld tid, sammen med en række talentfulde medarbejdere. 

Hvert år skabes to kollektioner baseret på Susanne og Benedictes fælles lidenskab for mode-smykker lavet af ægte materialer. Samarbejdet på tværs af generationer giver kollektionerne en bredde, der gør smykkerne salgbare både i provinserne og i de store byer rundt om i verden. Inspirationen til kollektionerne trækkes fra deres utallige rejser til alle dele af kloden og fra byen København selv.

Kundekredsen er steget støt i løbet af tiden, og i dag kan smykkerne findes hos de bedste juvelerforretninger i Skandinavien samt i fashionable butikker i Europa, USA og Asien. Stor opmærksomhed fra tv, modeblade og berømtheder både hjemme og i udlandet har hjulpet med at styrke brandets succes.

Hos Guld & Ure har vi et stort udvalg af smykkerne fra Susanne Friis Bjørner. Vi har halskæder, armbånd, ringe og øreringe