Filtrering

Mulige filtre

Glas
Urtype
Urskivens diameter
Urskivens farve
Vandbeskyttelse

Tissot

Tissot

1 til 30 af 114

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 30 af 114

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tissot

I mere end 150 år har Tissot markeret sig på urmarkedet og de har opnået en enestående mængde erfaring. Denne erfaring har resulteret i et imponerende sortiment af Tissot herre- og dameure.

Det schweiziske mærke har høje standarder, og når man investerer i et Tissot ur, kan man altid forvente et eksklusivt design og materialer af førsteklasses kvalitet. Tissot er stolte bærere af "Swiss Made" mærket, hvilket er et kvalitetsstempel for schweizisk producerede produkter. For at opnå denne anerkendelse skal der overholdes en række strenge regler og forordninger, der sikrer den højeste standard for urproduktion.

Tissot har forfinet deres håndværk gennem årene, og deres ure repræsenterer en perfekt balance mellem æstetik, funktionalitet og pålidelighed. Hver detalje er nøje gennemtænkt og udført med omhu, hvilket resulterer i ure, med en høj kvalitet. Når du vælger et Tissot ur, vælger du ikke kun et ur af høj kvalitet, men også en historie om håndværk og tradition. Du bærer et stykke schweizisk arv på dit håndled og bliver en del af Tissot-familien, der konsekvent stræber efter at skabe tidløse og betydningsfulde ure.

Tissot herreure 

Herreurene fra Tissot har en høj kvalitet, stil og præcision. Med et bredt udvalg af serier tilbyder Tissot ure, der passer til enhver mands smag og livsstil. 

Der er bl.a. Chrono XL-serien, som er kendt for sine store og markante chronograph-ure. Tradition-serien, som fokuserer på tidsløse og klassiske ure, og Gentleman-serien som er designet til den moderne herre. Du finder også Le Locle-serien som er opkaldt efter Tissots hjemby i Scweiz og hylder mærkets arv, og PRX-serien som er inspireret fra et ikonisk design fra 1970´erne.

Derudover er der Seastar-serien, som er dedikeret til dykkere og vandentusiaster, med robuste og vandtætte ure, og Supersport Chrono-serien som er dedikeret til sportsentusiaster, og tilbyder dynamiske og sporty chronograph ure. Der er også T-Touch-serien, som er pioner inden for teknologi og som kombinerer touch-funktionalitet med et bredt udvalg af funktioner. 

Tissot dameure

Dameurene fra Tissot kommer i en bred vifte af serier, der kombinerer stil, elegance og pålidelighed. Hver serie fra Tissot har sit unikke udtryk, og er designet til at imødekomme forskellige præferencer og udtryk hos kvinder. 

Du finder bl.a. Everytime lady-serien, som er tidsløs og alsidig med et minimalistisk og elegant udtryk, og PR 100 Sport Chic-serien, som giver et sporty, men elegant udtryk. Der er Seastar-serien som består af robuste og vandtætte ure med et sporty design. Perfekt til vandaktiviteter.

PRX 35-serien, er designet fra et ikonisk design fra 1970´erne, hvor T-My Lady-serien er en stilfuld og sofistikeret dameserie. 

Køb dit Tissot ur hos Guld & Ure

Vi er en autoriseret Tissot forhandler, og du kan derfor trygt bestille af os. Gå på opdagelse i vores store udvalg af Tissot ure og find det helt perfekte ur, uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller om du leder efter en gave til en særlig person. Det kan også være at du finder lidt ekstra under vores Black Friday kategori.