Tissot dameure

28 vare(r)

pr. side

28 vare(r)

pr. side

Tissot 

Tissot har i over 150 år været en stor spiller på urmarkedet, og har gennem tiden fået en masse erfaring, og i dag giver dem et kæmpe udvalg af imponerende ure, både til mænd og kvinder. 

Tissot stræber altid efter at alle deres ure har en enorm høj kvalitet, og når man investerer i et Tissot ur, kan man regne med at få et ur i et eksklusivt design, lavet i gode materialer. Tissot er bærere af det eftertragtede "Swiss Made" mærke, som er et kvalitetsstempel for ure som er produceret i Schweiz.For at opnå denne anerkendelse skal der overholdes flere strenge regler, som er med til at sikre den høje standard inden for urproduktionen.  

Gennem årene har Tissot forfinet deres håndværk, og deres ure repræsenterer en perfekt balance mellem funktionalitet og design. Hver enkel detalje er gennemtænkt og udført med omhu, hvilket har resulteret i ure, som er fremstillet i høj kvalitet. Når man vælger et Tissot ur, får man ikke kun et ur af høj kvalitet. Man får også et stykke historie om håndværk og tradition. 

Tissot dameure 

Tissot tilbyder et stort udvalg af dameure, som kombinerer stil, elegance og kvalitet. Hver serie fra Tissot har et unikt udtryk og er designet til at imødekomme de forskellige udtryk som kvinder har. 

Du kan finde Everytime Lady-serien, som er tidløs og alsidig med et minimalistisk og elegant udtryk, samt PR 100 Sport Chic-serien, som kombinerer sporty og elegant design. Seastar-serien tilbyder robuste og vandtætt ure med et sporty udseende, helt perfekt til vandaktiviteter. 

PRX 35-serien er designet med inspiration fra et ikonisk design fra 1970´erne, mens T-My Lady-serien er en stilfuld og sofistikeret serie til damer. 

Uanset hvilket serie du vælger fra Tissot, kan du være sikker på at få et ur af høj kvalitet med en unik karakter og stil. Tissot ure til kvinder er skabt til at fremhæve kvinders individualitet og tilføje et strejf af elegance til enhver lejlighed.