Chemin Des Turelles

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Tissot Chemin Des Turelles

Tissot Chemin Des Turelles er en serie af herreure, som er opkaldt efter den historiske gade "Chemin Des Turelles" i Le Locle, hvor Tissot´s fabrik stadig er beliggende. Chemin Des Turelles er en hyldest til virksomheden.

Chemin Des Turelles urene kombinerer tidløs design og elegance med de moderne designelementer, så der er noget for enhver mands smag. 

Designet af Chemin Des Turelles herreurene er inspireret af Tissot´s arv og traditioner. Med deres klare urskiver og elegante detaljer som romertal og delikate visere, udstråler urene en tidløs klasse. 

Urene i Chemin Des Turelles serien drives af præcise kvartsværker eller automatiske mekaniske urværker, som er kendt for deres præcision og holdbarhed. 

Chemin Des Turelles urene er velegnede til formelle og uformelle begivenheder. Der er perfekte til at fuldende ethvert outfit med et strejf af elegance og stil. Uanset om det er til et forretningsmøde eller til en aften i byen, vil et Chemin Des Turelles ur tilføje et ekstra strejf af elegance til enhver mands håndled. 

Vi har også et stort udvalg af Tissot´s andre serier, så som Supersport Chrono, PRX og Seastar. Ellers kan du finde vores udvalg af Tissot herreure her.