Gentleman

13 vare(r)

pr. side

13 vare(r)

pr. side

Tissot Gentleman 

Tissot Gentleman serien er en serie af herreure, som er designet til at fange den moderne mands elegance, og kombinere den med et flot design. 

Gentleman urene har et smukt og tidløs design. Kendetegnet ved disse herreure er deres klassiske runde urskiver i forskellige størrelser og materialer. Disse valgmuligheder giver mulighed for at finde lige præcis det ur, som passer til den enkelte mands stil. 

Designet af Gentleman herreurene er en blanding af de tradetionelle og de moderne detaljer. De har enkle og klare urskiver med tydelige indekser og visere, som sikrer en nem aflæsning af tiden. Flere af Gentlemans urene har datovisning, som tilføjer lidt funktionalitet til uret. 

Tissot er kendt for sin høje kvalitet, og Gentleman serien er ingen undtagelse. Urene drives af automatiske mekaniske urværker eller kvartsurværker af høj kvalitet, som sikrer en nøjagtig tidsvisning. 

Ud over deres flotte design og høje kvalitet, er Gentlemans urene også velegnede til enhver anledning. De kan bære til både formelle og afslappede begivenheder og giver et strejf af elegance til ethvert outfit. 

Gentleman serien er en perfekt kombination af stil og funktionalitet, som er skabt til den moderne mand, som ønsker at udtrykke sin personlige stil med et ur af høj kvalitet.

Fandt du ikke hvad du søgte, kan du også tage et kig på en af de andre serier fra Tissot. Tag evt. et kig på Le Locle serien, Chemin Des Turelles eller PRX serien fra Tissot. 

Du kan også finde alle Tissot herreure her.