PRX

15 vare(r)

pr. side

15 vare(r)

pr. side

Tissot PRX 

Den populære Tissot PRX serie, er en kombination af kvalitet og elegance. PRX står for "perfectly Robust, Expressively Elegant."

PRX urene er inspireret af Tissot´s arv inden for sportsure og har derfor et sportslig og moderne udseende. Urene har en rektangulær urkasse med afrundende hjørner og en integreret rem, som giver uret et strømlinet og sammenhængende look. Urene er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet, som er kendt for sin robusthed og holdbarhed. 

PRX designet er dynamisk. Urene har enkle urskiver med klare indekser og visere, som sikrer en nem aflæsning af tiden. Tissot har udviklet flere modeller af deres ikoniske PRX. Man kan få PRX Chronograph, som giver uret lidt ekstra funktionalitet, derudover kan man få PRX Powermatic 80, som har en gangsreserve på 80 timer. Til sidst kan man få et rent og klassisk PRX, med en stilren urskive og et kvarts urværk. Urskiven på alle modellerne er med safirglas. 

Urene har den perfekte kombination af sportslig ydeevne og elegant stil. De tilføjer et dynamisk og moderne touch til ethvert outfit, og passer godt til både formelle og uformelle begivenheder.

Vi har også at flot udvalg af Tissot andre serier, som Seastar, Gentleman og Chrono XL. Ellers kan du se vores fine udvalg af Tissot herreure her.