• Gratis fragt ved køb over 300,-
  • Gratis og flot gaveindpakning
  • Hurtig levering 
  • 30 dages landsdækkende bytteservice

persondatapolitik

Vi prioriterer datasikkerhed og fortrolighed højt hos Guld og Ure Est 2011/No. 26.

Vi har brug for flg. oplysninger når du køber varer online på www.guld-ure.dk:

Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningern registreres hos guld og Ure Est. 2011 og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til guld-ure.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til trediemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Guld og Ure Est. 2011 har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Guld og Ure Est. 2011 via e-mail: herningcentret@guld-ure.dk

På guld-ure.dk anvendes cookies med det formål, at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Vi bruger logstatistik på guld-ure.dk hvilket betyder, at et statistik system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades m.v. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere guld-ure.dk

I kan altid kontakte os på herningcentret@guld-ure.dk, hvis spørgsmål til ovennævnte.